Zakelijk, vereniging en zorginstelling


Zakelijk

Een muzikale opluistering in uw restaurant, hotel, op uw camping, tijdens een opening, borrel, receptie, personeelsfeest, werkjubileum of afscheid?
Ik verzorg graag sfeervolle en passende muziek zodat uw gasten langer genieten van de middag of avond. De rustige muziek draagt bij aan een ongedwongen samenzijn. Een conversatie is snel gestart als je samen geniet van muziek.
Staat de middag of avond in het teken van een bepaald thema? Dan zoeken we samen geschikte muziek uit passend bij het thema.
Bekijk hier wat ik kan betekenen voor optredens met als thema “het Franse chanson” en hier wat ik kan betekenen in de feestmaand december!

Gouden huwelijksfeest gemeente Schouwen Duiveland [Bron: PZC]


Vereniging

Vandaag zie ik m’n vrienden van vroeger.
Gewoon om te zien of er ergens iets zit.
Van die jongens in ons die nergens om vroegen.
Die niet wilden weten wat zwart was of wit

– Guus Meeuwis

Een gezellige muzikale invulling tijdens jullie verenigingsmiddag of -avond kan de leden nog meer tot elkaar brengen en kan een mooie afsluiting vormen van het samenzijn. Mooie luisterliedjes wissel ik af met gezellige meezingers. Voor ieder is er wat bij!
Staat de middag of avond in het teken van een bepaald thema? Dan zoeken we samen geschikte muziek uit passend bij het thema.
Bekijk hier wat ik kan betekenen voor optredens met als thema “het Franse chanson” en hier wat ik kan betekenen in de feestmaand december!Inspiratiedag Vrouwen van Nu 2022

Zorginstelling

Daar in dat kleine café aan de haven.
Daar zijn de mensen gelijk en tevree.
Daar in dat kleine café aan de haven.
Daar telt je geld of wie je bent niet meer mee.

– Vader Abraham

Het dorp, mijn Sarie Marijs, Aan de Amsterdamse grachten, Daar in dat kleine café… allemaal bekende Hollandse meezingers die zeer herkenbaar zijn voor de oudere bewoners. Ik kom graag een geheel Nederlandstalig optreden geven met herkenbare meezingers en mooie luisterliedjes van vroeger. Mochten er ook wensen zijn voor Engelstalige, Franstalige of Spaanstalige muziek, zing ik die uiteraard ter afwisseling ook.

Interesse in een optreden of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wim via het contactformulier of via het volgende nummer +31 (0)6 41 79 88 95.