Verjaardag en (online)huiskamerconcert


Verjaardag

Lang zal hij leven.
Lang zal hij leven.
Lang zal hij leven in de gloria.
In de gloria.
In de gloria.

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag of de verjaardag van uw moeder, vader, man, vrouw…
Deze heugelijke dag moet natuurlijk gevierd worden!
Op feesten kom ik graag als verrassingsoptreden. Verras de jarige of al uw gasten met een optreden van mij. Ik zing graag op locatie, maar ook in huiselijke sferen kom ik graag langs om de middag of avond muzikaal op te luisteren.
Natuurlijk start het optreden met het zingen voor de jarige! Verder zing ik uptempo songs afgewisseld met mooie luisterliedjes.
Nog speciale wensen? Die bespreek ik graag.

Mogelijk is een serenade/huiskamerconcert van mij wel een mooi cadeau.

Serenade/huiskamer

Een klein akoestisch optreden al vanaf 15 minuten met alleen met gitaar en zang. Verras uw moeder op Moederdag of geef een serenade aan uw jarige partner, een collega of vriend, tijdens de verloving, een opkikker voor iemand in een verzorgingstehuis of ziekenhuis, een oma die er altijd voor je is. Het maakt niet uit waarom u iemand wilt verrassen met een optreden van mij. Uiteraard kiezen we samen de muziek uit zodat het serenade-optreden geheel aansluit bij uw wensen.

Het is een echte verrassing als ik dit optreden digitaal geef. Ik zit klaar op Skype en wanneer u mij belt, start ik het optreden. Gemakkelijker kan het niet!

Interesse in een optreden of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wim via het contactformulier of via het volgende nummer +31 (0)6 41 79 88 95.