Maak belangrijke momenten in uw leven bijzonder en persoonlijk met sfeervolle live muziek!


Interesse in een optreden of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wim via het contactformulier of via het volgende nummer +31 (0)6 41 79 88 95.


Huwelijk

Live muziek tijdens jullie huwelijk maakt jullie dag nóg persoonlijker en bijzonderder. Eenmaal getrouwd blijft de huwelijksdag een speciaal moment in het jaar om te blijven vieren!

Lees meer

Verjaardag

Er is er een jarig, hoera, hoera! Van harte gefeliciteerd. Tijd voor een feestje. Ik kom voor een verjaardagsoptreden graag aan huis of op locatie om er een onvergetelijke verjaardag van te maken!

Lees meer

Zakelijk & Vereniging

Een muzikale opluistering in uw restaurant, hotel, op uw camping, tijdens een opening, borrel, receptie, personeelsfeest, werkjubileum of afscheid? Of als vereniging op zoek naar een geschikte artiest?

Lees meer

Uitvaart & Herdenking

Muziek tijdens een uitvaart biedt troost en spreekt waar woorden tekort schieten. Mooie live muziek tijdens een uitvaart maakt het afscheid nog intenser en persoonlijker.

Lees meer

Zorginstelling

Het dorp, Aan de Amsterdamse grachten, Daar in dat kleine café… allemaal bekende Hollandse meezingers uit de oude doos die zeer herkenbaar zijn voor de oudere bewoners. De muziek brengt de herinnering van vroeger weer tot leven.

Lees meer

Kerst & Nieuwjaar

Wat is er mooier dan live kerstmuziek bij uw Kerstmiddag of – avond? Dit kan zakelijk, voor verenigingen of in huiselijke sferen. Speciaal voor de kerst heb ik een mooi kerstrepertoire. Na de Kerst kom ik graag bij u langs om het nieuwe jaar in te luiden! Proost!

Lees meer

Franstalig

Op 18 maart 2018 won ik op het Concours de la Chanson de Liesbeth List-prijs. Vanaf dat moment heb ik een aanzienlijk repertoire opgebouwd met prachtige Franse chansons. Denk aan Jacques Brel, Charles Aznavour, Michel Sardou en Lilian Renaud.

Lees meer

Klassiek gitaar

Droomt u ook weg bij mooie klassieke gitaarmuziek? Naast zang en gitaar treed ik ook op als klassiek gitarist. Zo speel ik bekende werken van onder andere Holborne, Tárrega, Sor, Carcassi en Villa-Lobos.

Lees meer

Gastartiest

Geeft jullie muziekvereniging of koor een optreden en zijn jullie op zoek naar een geschikte gastartiest? Als gastartiest maak ik jullie optreden nog specialer. Naast een solo optreden sta ik altijd open om echt samen muziek te maken.

Lees meer

Serenade- & Huiskamerconcert

Zet uw moeder, vader, partner, opa, oma of een vriend in het zonnetje met mijn serenade & huiskamerconcert. Ik geef een klein akoestisch optreden van 15 minuten met zang en gitaar. Op locatie of zelfs digitaal!

Lees meer

Audio


Voor meer informatie, neem contact op met Wim Steenbakker.

Neem contact op!