Huwelijksceremonie/diner en huwelijksjubileum


Huwelijksceremonie/diner  

Baby, I’m dancing in the dark with you between my arms.
Barefoot on the grass, we’re listenin’ to our favourite song.
When you said you looked a mess, I whispered underneath my breath.
But you heard it, darling, you look perfect tonight.

– Ed Sheeran

Live muziek tijdens jullie trouwceremonie maakt jullie dag nóg persoonlijker en bijzonderder. Maar welke muziek kies je bij de binnenkomst, na het ja-woord, na het wisselen van de ringen, tijdens het tekenen van de acte en aan het eind van de ceremonie?
Samen kijken we op welke momenten ik de door jullie gekozen nummers speel.
Mooie nummers die altijd passen bij een ceremonie zijn All of me van John Legend, Perfect van Ed Sheeran, To make you feel my love van Bob Dylan (bekend geworden door Adele) maar ook All my loving van de Beatles, Une belle histoire van Michel Fugain of een swingend Spaans nummer behoren tot de mogelijkheden.

Ook een invulling van prachtige klassieke gitaarmuziek kan voor een goede afwisseling zorgen. Te denken valt aan de Romance of aan de Recuerdos de la Alhambra. Twee prachtige solostukken voor klassiek gitaar. Of denk aan de muziek van Sor, Carcassi, Caruli of de bekendste Zuid-Amerikaanse componist Villa-Lobos.

Mag een specifiek nummer niet ontbreken tijdens jullie dag en staat het nummer niet in mijn repertoire? Dan studeer ik het nummers speciaal voor jullie in!

Trouwen op een buitenlandse droomlocatie?

Wanneer jullie trouwen in het buitenland ga ik graag met jullie mee. Qua tarief zijn de meerkosten de reiskosten, verblijfkosten en eventueel auto huur. Mijn gitaar neem ik natuurlijk zelf mee!

Huwelijksceremonie – Kwadendamme

Huwelijksjubileum

‘k Heb je lief.
‘k Heb je lief.
Ik heb je lief, wat moet ik zonder jou.
‘t Zijn vier hele kleine woordjes, en al maakt je dat een beetje bang.
‘k Heb je lief, m’n hele leven lang.

– Paul de Leeuw

Een (huwelijks)jubileum en zin in een feest met passende muziek? Samen bespreken we welke muziek doet herinneren aan die bijzondere dag zodat het een bijzonder feest wordt.
Het optreden kan als onderdeel van de vond zijn maar ik treed tijdens deze middagen en avonden ook wel op in blokken. Naast een optreden met diversie door jullie uitgekozen muziek, kan elk blok ook worden gekoppeld aan een bepaald thema.

Interesse in een optreden of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wim via het contactformulier of via het volgende nummer +31 (0)6 41 79 88 95.