Workshop muzikale teambuilding – Onderwijsparade Hogeschool Rotterdam

23 maart 2023 | 14:00 - 16:00

Rotterdam


Beschrijving

Op 23 maart 2023 zal ik tijdens de onderwijsparade van de Hogeschool Rotterdam een workshop muzikale teambuilding geven.

Titel: Er zit muziek in!

 Er zit muziek in iedereen en in alles! In deze workshop ga je onder leiding van een professionele ‘vocal leader’ samen zingen en ervaren hoe het is om te zingen in een situatie waarin dit niet gebruikelijk is. Vervolgens wordt je uitgenodigd een link te leggen tussen je ervaring tijdens de zangsessie en je dagelijks werk in het onderwijs (in welk functie dan ook). Wie weet zie je toepassingsmogelijkheden in je eigen werk. Voor deze workshop hoef je niet zelf te vinden dat je kunt zingen!

Inhoud: De deelnemers van deze workshop gaan onder leiding van een professionele vocal leader samen zingen en ervaren hoe het is om te zingen in een situatie waarin dit niet gebruikelijk is. Vervolgens gaan ze onder leiding van de onderzoeker een link leggen tussen hun ervaringen tijdens de zangsessie en hun dagelijks werk in het onderwijs (in welk functie dan ook). Het doel is dat de workshop de deelnemers inspireert en hen ertoe aanzet in in de eigen werkpraktijk naar toepassingsmogelijkheden te zoeken. Om mee te kunnen doen aan deze workshop hoeven deelnemers niet te ‘kunnen zingen’.