Wim geeft zijn passie voor muziek door aan anderen middels het geven van:

Muzieklessen in Wemeldinge

Wim geeft in Wemeldinge les aan kinderen, tieners, volwassenen en ouderen in de volgende instrumenten: gitaar, keyboard, zang, ukelele, combi zang+instrument, muziektheorie en de groepscursus voor de beginnende muzikant Algemene Muzikale Vorming (AMV).

Lees meer

Jaarlijkse (kerst)muziekavond

Naast de (wekelijkse) muzieklessen organiseert Wim voor al zijn muziekleerlingen een jaarlijkse (kerst)muziekavond. Het is al jaren op rij een sfeervolle en inspirerende avond voor en door jong en oud!

Lees meer

Dirigeren

Tijdens Wim zijn conservatoriumstudie merkte hij dat het dirigeren van koren hem aansprak. In 2022 behaalde hij zijn Master of Music in Vocal Leadership (koordirectie) op het conservatorium van Rotterdam (Codarts) in samenwerking met The Royal Academy of Music – Aarhus/Aalborg (RAMA).

Lees meer

Muziek lezing/workshop

Wim geeft zijn passie ook graag door tijdens een muziek lezing/workshop. Hij biedt de volgende workshops aan: 1) Workshop muzikale teambuilding voor bedrijven, verenigingen en (school)organisaties. 2) Lezing en workshop over zijn methodiek die hij ontwikkelde naar aanleiding van zijn onderzoek naar muziek en autisme.

Lees meer


Voor meer informatie, neem contact op met Wim Steenbakker.

Neem contact op!