Wim Steenbakker

Optreden boeken

Bruiloft, jubileumfeest of verjaardag
Een bruiloft, jubileumfeest of verjaardag zijn mooie gebeurtenissen in het leven en mag uiteraard worden gevierd! Bij deze mooie gebeurtenissen kom ik graag de muziek verzorgen. Uiteraard kan alles samen worden besproken zodat alles is afgestemd met deze mooie dag!

Uitvaart
Muziek bij een uitvaart kan troost bieden en juist datgene zeggen waar woorden tekort schieten. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik een passend repertoire maar ook net dat speciale nummer voor uw dierbare wil ik uiteraard zingen bij het afscheid!

Verzorgingstehuizen
Speciaal voor de ouderen heb ik een Nederlandstalig repertoire met oude bekende liedjes!
Gezellige meezingers of mooie luisterliedjes wissel ik tijdens deze optredens af. Denk daarbij aan De Klok van Arnemuiden, Aan de Amsterdamse grachten en Sarie Marijs maar ook aan Als de dag van toen en Zomer in Zeeland.

De optredens kunnen in de grotere zalen plaatsvinden maar kunnen ook plaatsvinden op de huiskamers zelf! Ik spreek graag een gepaste vorm met u af zodat het een onvergetelijke middag wordt voor de bewoners!

Chansons
Een speciale liefde heb ik voor de Franse taal. Graag kom ik deze passie met u delen op uw Franse avond. Tijdens deze optredens zing ik prachtige chansons, van Jacques Brel via Charles Aznavour naar Lilian Renaud. Om het geheel nog vollediger te maken, kan ik deze nummers ook in het Frans aankondigen. Zo lijkt het net of u even in Frankrijk zelf bent! Uiteraard zing ik tijdens dit optreden ook de twee chansons waarmee ik op 18 maart 2018 de Liesbeth List-prijs heb gewonnen!

Klassiek gitaar
Naast het zingen ben ik ook te boeken als klassiek gitarist. Zo speel ik bekende werken van onder andere Holborne, Tárrega, Sor, Carassi en Villa-Lobos. Ook kan ik altijd een blok met klassiek gitaar afwisselen met een optreden met zang.

Interesse in een optreden of vragen? Stuur een mail naar info@wimsteenbakker.nl

 

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Heeft u vragen of wil u Wim Steenbakker boeken, stuur hem dan een mail naar het volgende adres: info@wimsteenbakker.nl

Wim Steenbakker
Singer / Songwriter / Guitarist
mob.: 06-41798895
tel.: 0113-622466
mail: info@wimsteenbakker.nl